bilder

Det tar ett tag att få arslet ur vagnen, men här kommer några bilder...

Vi vid Themsen i lördags, jag är inte så bildskön, därav den lilla bilden.


Picnic i Hyde Park. Daniella och Daniela!

Baby with his new haircut:

LÖN= storhandling

Tillbaka till jobb idag. Gick bra och var rätt nice. Gjorde 12% över budget förra veckan och 49% av alla kunde som kom in handlade. 49%!!!! Det är skitbra!!! Tänk vad många som kommer in tillsammans med någon anhörig, eller två anhöriga, eller tre...

Efter jobbet mötte jag mannen, som hade rakat av sig håret idag. Han har inte haft så på ett halvår, men det blev skitfint.

Idag fick jag lön!!!
...därför blev det storhandling på ASDA. Vi handlade Allt och det blev supertungt att bära hem allt. Nu ska vi inte handla på resten av månaden, bara några småtillägg på Lidl och lite diverse någon gång ibland. ALLT ÄR DYRT!
Förresten så trodde jag Knorr var svenskt! Är det inte det? Det hörs ju på namnet! Ingen engelsman lär ju kunna uttala det. Jag skall undersöka!

Nu blir det kvällsmat sen moviekväll!

deles day

Today has been very fantastic there was good weather. Petra went to the park to enjoy it with her friends. I the big man went to play football with some random guys. I didnt really enjoy it because they are a bunch of idiots so i had to come home to prepare for the euro cup.
 Oh yea talking about the football. For the first time in this tournament the team I supported won.
Earlier i've been supporting first Sweden, then Cezch Republic, then Portugal and after they lost i supported Croatia. And with none of my teams left in the competition I tried with Spain from the semifinal. Who won!!!

Finished for today. Sleep tight!


RÖD

OKEJ!
Jag erkänner- SOL är tydligen inte för mej! Tråkigt när min själv kräver sol för att överleva, men huden säger precis tvärtom.
Det var varmt idag Och sol OCH jag hade inte ont i halsen längre.

Nu har jag en röd (läs; illröd, megaröd) rygg, Trots att ja smörjde in mej efter att bara ha gått runt lite ute i en timma.

Det var iaf trevligt med bra väder. Idag delades det tydligen ut gratis limpor till hela Kingstons befolkning. Yes, vi går och matar svanarna och änderna vid themsen, tänkte vi. Yes, vi går och matar änderna hade tydligen Hela Kingstons befolkning också tänkt så Alla svanar var proppmätta.
Vad blir det av svanar som äter alldeles för mycket vitt bröd? Svar kommer defenitivt imorgon.

Hängde en sväng i parken och drack svenskt päroncider (alternativt öl) sen blev det en sväng på Wagamamas på kvällen. 2 för 1

För tillfället tycker jag bara helt otroligt synd om mej själv som inte kommer kunna ha bh pga röd rygg på flera dagar. Dessutom ska jag på picnic med massa folk i Hyde Park imorgon. Har akuttvättat en t-shirt (läs: jag har tvingat mannen att akuttvätta) så jag ska kunna skyla mej från solen så bra som möjligt. Kul att mina folket jag ska träffa imorgon har medelhavsursprung...

Mulet väder kanske inte är så dålig idé trots allt.

Kan topshop börja sin rea snart så jag kan köpa bootsen som jag Vill ha men inte tänker köpa för fullpris (för då börjar givetvis rean dagen efter).


heeeeeelgen är här

YEEEES! Ledig imorgon! ÄNTLIGEN!

Mannen mötte upp efter jobbet med rosor, sweet. Så glada blir vi att jag är ledig.

Jag bor 20 minuter med buss från Wimbledon, så det finns egentligen inget annat alternativ än att hänga där imorgon. Det finns Wimbledon-winner- jordgubbar på Lidl. Vad menas med det?

Får tillbaka pengar på skatten från förra året. 359 pund, yey! Shopping? Nej! Spara? JA!

Om det blir fint väder imorgon blir jag lycklig. Men det finns nog två alternativ.
1. Vaknar och det är supersoligt, men mitt halsont (ja, vem har ont i halsen i juni?) har förrvärrats och jag mår helt kasst. =måste stanna inne hela dagen.
2. Jag mår superbra, men det är mulet/spöregnar ute.
...Det är tragiskt nog sanningen och så som det alltid är i mitt London-liv.
(Ge mig god hälsa och soligt väder Någon)

nu blir det tv/film och sen sooooova. Länge länge!

trevliga dagar!

jag vill uppdatera och skriva en inlägg och visa bilder!
Men jag måste sova!!

Igår var jag i Brent Cross, shiiiit vad stökigt! fixade Massor hela dagen i affären. Det var sååå kul att träffa alla mina gamla stammiskunder som kom in. Och alla snälla arbetskamrater OCH Daniella som jag hade världens bästa lunch med. Och den trevliga rasten när Linnea kom och halsade på!

Tillbaka i affären i Kingston idag. Rätt skönt det med! Mest trevliga kunder. Utom En! Idag kom nämligen djävulen in i våran affär. Handlade? NEJ! Var otrevlig? JA!

Ikväll kom Ness och Ollie på middag (ett par som flyttade ut härifrån ett par veckor sen). Åååh, såååå tråkigt att dom ska fara iväg nu. Ollie till sitt hemland Nya Zeeland. Det var festligt att ses igen.
Maggie var inte lika glad över återföreningen och var nära att attackera oss alla- ja, utom Dele (favoriten) såklart!

Nu Måste jag sova!



mina nya skor

Glömde blogga igår. Men sensation, sensation- det regnade Inte när jag var ledig igår. Men det blåste orkan istället.
Jag lämnade mannen i parken för att spela fotboll och åkte till Wimbledon. Inhandlade skorna som inte finns i min storlek i Kingston. Massa rikemanshus på vägen mellan Kingston och Wimbledon.
Såhär fina är skorna:

Dom här kommer jag gå skitlångt i tänkte jag. Men efter en och en halv timme var jag tvungen att halta iväg till Boots och köpa skoskavsplåster. Ett par timmar senare kom mannen som en räddande ängel med mina gamla, fula- men härligt mjuka och ingångna skor.

Ikväll har det blivit matlagning och promenad till Surbiton. Vi tyckte de va otroligt fräckt med solnedgång- det var Inte igår.

Imorgon ska ja till Brent Cross och jobba. Ska bli superkul att återförenas med Jacob, Sama och gummorna. Där ska det bli kläder vikta Och sålda som aldrig förr!


NEJ!

Nej, det är tråkigt att inte ha dansat små grodorna igår. Eller haft fem-kamp. Eller ätit midsommar mat. Eller sjungit snapsvisor (utan att dricka äckliga snaps).
Att inte ens kunna göra det i Hyde Park idag med andra svenskar är också tråkigt.

Fotboll är tråkigt. Om man hejar på ett lag eller känner någon som spelar så är det kul. Men Holland-Ryssland. Jag känner inte igen ett enda namn i Rysslands lag. Jag spenderar tiden med att spela snake på min mans gamla bortglömda Nokia 3310.

Igår fick min landlord och vän(?) en bebis. Jag visste inte att vi kände varandra, men hon skickade ett sms två timmar efter bebisen ploppat ut. Vad gör man? Man Måste ju köpa present! Väl valda 8 pund spenderades på en tunic top-som kan användas som klänning. Det är iaf top 5 av det vi har i affären, så den är skitsöt.
Rean flyter på annars. Faktiskt nice att jobba när man har massor att göra hela dagen! Något annat att tänka på och lägga all energi på iaf.

Imorgon är jag ledig iaf. SOVA!


miss you all

Glad midsommar alla alla! Jag saknar alla, SÅHÄÄÄÄÄÄÄR mycket, jag hade ungefär 100 gånger hellre varit i Sverige än här idag.

Har traditionsenligt regnat på midsommar, i England iaf. Ja, glöm allt jag sa igår om en eventuell solig dag idag när jag är ledig. Gråmulet och regn. Så mycket får man för att vara optimistisk.

Gick ut på stan en sväng och kollade på skor. Hittade ett par som ja kan ha till jobbet och kommer använda Massor och ett par boots som är skitfina och jag också kommer kunna använda massor, med tanke på att allt sommarväder har övergett England för all framtid. Tyvärr har jag inga pengar, så det blev inget köp.

Käkade 2 för 1 med mannen på wagamamas idag, skulle för ovanlighetens skull välja något nytt. Men det var inte alls gott!

Gjorde lite matshopping på hemvägen, sen kollade vi på film "the notebook". Guuuud, den var så himla bra, alltid något- men man blev ju inte direkt gladare av den. Iaf så gör min man smoothie till mej nu- TROTS förlängning i fotbolls- EM, så det blir man glad över!

En lång dags jobb imorgon! nice!


min mans bästa vän

Alltså nu, min man! Inte nog med att han lyckas bli bästa vän med våran housemate Pavel, en tjeckisk 53åring som knappt pratar engelska, Nu är han även bästa vän med huskatten Maggie. Det spelar ingen roll om jag är supersnäll och klappar henne varje gång jag kommer innanför dörren. Hon hopplar ändå iväg och jamar vid trappan när hon hör honom i närheten.
Olikheterna kan inte blir större. Han måste va en superman, min man!

Själv har jag jobbat idag. Rea för hela slanten- med allt vad det innebär. Mycket folk, jobbigt folk, men framför även bra folk som köper mycket kläder. Dom har inget att klaga på direkt. Vi har varit öppna i två veckor och har därmed inga slattar att sälja ut. Bara nya, fina kläder i Alla storlekar.

Imorgon är jag ledig, happy days, som jag har väntat. Kanske det kan bli min första ledigt dag som faktiskt är solig, jag är hellre knallröd än kritvit just nu! Solskyddsfaktor Noll- Yes!

Rea och sverigeförlust

Veckan har varit: jobb, äta, sova!
Idag däremot har vi jobbat skithårt för att förbereda rean som börjar imorgon. Det kommer förhoppningsvis bli galet och kul, men förmodligen inte i närheten av Brent Cross rean i julas. Jobbade på som bara den för att hinna med förberedelserna innan Sverige- Ryssland började. Slutade framåt kvart i 8, sen drog vi direkt till puben där de blev ett antal öl (ja, min antibiotika är slut imorgon). JAG FATTAR INTE att Sverige förlora. Neeej. Som tur är är det inte ika fruktanvärt att förlora som när man bor i Sverige. Här kommer förlusten åtminstone inte existera imorgon.

Min baby har inte jobbat den här veckan men äntligen hittat några karlar att spela fotboll med!

Men guuud. Det är ju midsommar på fredag i Sverige. Själv är jag ledig. Yes, trodde jag till jag insåg att svenska midsommarfirandet i london är på lördagen. Skit man får ta!

(oj vad tjock jag ser ut)


Det otroligt hårt arbetande gänget- Katy, Rob, Daniela och jag

lördag, jobb och tanden

Mary och Emil har åkt hem igen. Så nu är vi ensamma igen, karln och jag. Men trevligt har vi haft.

I fredags kväll kollade vi på sex and the city bion. Äntligen! Guuuuud- ska inte berätta något dock!

Lördag for vi och hade något av en födelsedagsmiddag för mej. Skulle spela brännboll men vi blev för få deltagare. Och hur kul är brännboll om man går på antibiotika x 2 och inte kan dricka vin!? Åt på Nandos med vänner istället.
Sen for vi vidare till Kristinas pub och kollade Sverige-Spanien med en massa andra svenskar. Varför förlorade Sverige? Därifrån tog vi tåget hem. Käkade massa onyttigt innan vi gick och sov en stund. Upp och vinka av Mary och Emil när dom åkte.

Idag har jag jobbat igen och vi måste ha haft den sämsta dagen i PO.P englands historia. Varför handlar inte folk kläder? Varför är folk Jättepositiva men handlar inte. Vad är problemet?

Min kära vän tanden och jag har bestämt att hålla samman tills jag kommer till Sverige om en månad. Jag vet inte varför jag vill skjuta fram lidandet, men antaglien för att jag inte vet hur man säger bedövning på engelska och för att mamma kommer bjuda på smörgåstårta som plåster på såret.



ville bjuda på fler bilder men datorn är seg


ni kommer inte tro mej!

ÄNTLIGEN gar jag jobbat slut på mina Nio dagar (inkl massor övertid) på PO.P. Firade med att komma hem och sova ett par timmar! Dom senaste dagarna har varit heeeeelt otroliga.

Tisdag- min födelsedag! Manager-Daniella unnade mej en sovmorgon eftersom jag trots allt fyllde år och var Otroligt trött från otroligt mycket jobb. Kl.8 ringde en morgonpigg manager-Daniela som hade glömt nycklarna i affären dagen innan. Där försvann den sovmorgonen. I ställer för att somna om (omöjligt) gick jag har registrerade mej på en doktorsklinik och för ovanlighetens skull gick det bra och dom var Snälla mot mej (för er som inte vet så är det förbjudet att vara glad,snäll eller hjälpsam om man jobbar inom nhs...- englands national health service).
Gick till starbucks på vägen till jobbet i hopp om att piggna till. Misslyckades med detta och gick till jobbet skittrött!
En dålig start på en så stor dag- JA!

Men dagen räddades efter jobbet när TV:n funkade helt utan problem och vi såg Sverige utklassa Grekland. Dele är helladdad och redan halvsvensk. Med sin felfria svenska utropar han "Heja Sverige" och "frispark för fan" matchen igenom. Ännu bättre blev dagen när Maria och Emil entrade runt 3 slaget på natten. Godis i present och Digitalkamera från mamma och pappa. Den är skitfin och verkligen hi-tech!

Onsdag- Jobb igen. Idag höll jag på att dö. Det fanns inte en möjlighet att jag skulle klara mej igenom den här dagen- jag var sååå himla trött och höll på att börja gråta eller ännu värre- dö! Inte nog med det. Har haft ont i en tand i några dagar, kanske en vecka. Men jag tänkte att visst var det bara den där gamla visdomstanden som ville växa lite extra och inte ska jag vara någon klenis och klaga. Tyvärr så blev det värre under tisdagen och onsdagen hade varit outhärdlig om inte painkillers hade funnits. Bokade emergencytid hos en privattandläkare och efter en lång plågsam dag åkte jag dit. Jag menar, inte nog med att jag är supertrött- nu har jag även skitont i en tand. PLUS en urinvägsinfektion från tre veckor tidigare.
Kommer till tandläkaren som säger: men oooj, varför har du inte kommit tidigare? du har en väldigt seriös infektion i visdomstanden. Du måste haft ont jättelänge. Du får antibiotika och om en vecka- då måste vi dra ut tanden.
Så för alla som är intresserade- nästa fredag 20.00 dör jag!
Mamma försöker stödja och berättar att tandläkaren inte alls är farlig och det visst kommer gå bra. Ja, tyvärr är det samma mamma som gick till tandläkaren för några år sedan och sa: Jaa, då får ni väl se att jag dör då!

Nerdrogad av paracetamol och Ibuprofen åkte jag och mannen hem och käkade Tacos med Maria och Emil. På något sätt botade dom min trötthet så idag (torsdag) var jag inte alls supertrött utan kunde faktiskt jobba utan större problem. Ett avbrott i jobbdagen med att gå till doktorn för min urinvägsinfektion. När jag beställde tid hos dom var dom skitsnälla igen; Men oooj, har du urinvägsinfektion, då får du tid imorgon, ja, välj tid, urinvägsinfektion är det värsta man kan ha- dej prioriterar vi.
Där fick jag antibiotika nummer två. Och ja, alla som oroar sej. Man Kan ta två på samma gång. Men alkohol? NEJ!! Även om man har besök hemifrån och jättegärna vill festa till det lite? NEJ!!

Nu hör jag här nere att mannen har lagat mat till mej. Bäst att komma och förgylla med min närvaro.
Imorgon ska jag sova och så ska Maria och Emil äntligen få träffa den Riktiga jag!

HIGHLIGHTs OF OUR DAY

Hei Sverige! how are you all doing?hope you do have a good weather as England because our weather is superb so we went to the sea side. Oh my God it was fascinating i wish i have one of those luxurious boats to take my baby out for a boat ride. Well we had dinner from nandos which is one of my baby's favourites.
  We are bsck at home now watching euro championship Germans are great. Their technique,strenght and determination to win which is there trade mark. Now they are  controlling the game.

Sweden is playing on tuesday i cant wait me and Petra are so excited.
HEI JA SVERIGE
FRIS PARK FUR FAHAN


Utan fritid

Idag va helt plötsligt Alla borta från våran affär. Och vårat lilla team fick klara oss alldeles ensamma. Något som förstås gick alldeles utmärkt. Att sen inte kunderna strömmar in, det kan ju faktiskt inte vi rå för.

Nu kanske ni undrar varför jag inte skriver vad jag gör när jag inte jobbar. Jo, det är för att jag jobbar så fruktansvärt mycket att jag inte har någon fritid. Jag kommer hem och är supertrött. Lycka är att ha en man som min vid såna dagar!

I afton blir det lite TV och hopp om att någonstans hitta energi för att klara lördagsrushen som bara måste komma imorgon!

Dele förresten. Har idag letat efter lite jobb. Varit min stöttespelare under lunchrasten samt lagat mat i väntan på att jag ska komma hem!

Bilder på nya affären...dom dröjer, men den som väntar på nåt gott...

Guud vad jag är trött!

INGEN energi att göra någonting, men här håller jag mej vaken 5 min extra för att ni ska få roa er med uppdatering av mitt liv!

Igår tror jag var en enda stor dimma. Jobbade iaf skitlänge. Började 8, slutade 7.30. Sen bjöd VD-matsa och Retail-Carola på restaurang Strada. Det var supergott och jag åt Massor! Stapplade hemåt 10.30, trött men mätt och belåten efter huvudrätt, efterrätt och ett par glas vin.

Sovmorgon idag?
svar: NEJ!

Klockan 8 var jag på plats i PO.P I Bentalls och gjorde final touches inför öppningen 9.30. Inte nog med att jag vann dagens säljtävling mot VD-mats, jag hade även dagens högsta transaktion på xxx pund. Dagens bottennapp var min leafletting utanför shoppingcentret, en halvtimma och jag var skitarg på hela Kingston-areas-befolkning. Dom skulle allt veta att jag är assistant manager och inte alls en sån där stackare som med provisionsbaserad lön handar ut flygblad dagarna i enda(ända?).
Annars gick det bra. Daniella, jag, Katy och Rob blir ett sjuhelvetes team och vi kommer slå alla andra PO.P med hästlängder.
Stängde affären gjorde Daniella och jag kl.8! 8.15 lämnade vi Bentall centre, väldigt trötta men glada över att öppningen äntligen skett.
Daniella har ju ytterliggare en anledning att vara glad, hon ska ju på semester till Wien i tre dagar.
Så nu bli iallafall jag chef och i dagarna tre ska jag visa vart skåpet ska stå! Må försäljningarna flöda!

God natt


Nya bebisar

Ledig idag!
Mannen gick upp 7 för att gå ut och springa, väckte mej som inte kunde somna om, schyrre!
Somnade om vid 10 och sov till 12.

Vaknade förresten mitt i natten av att katten (Maggie) som bor i huset började mjaua och riva utanför alla dörrar konstant i en halvtimma. När vi gick upp i morse hade Maggie fått bebisar. Ååååh, nu väntar alla på att få se dom. kommer va sååå små och söta.

Drog ut på stan en sväng. Shoppade lite presenter till mej själv från Gap. Fyller trots allt år nästa vecka. Det här var dessutom min sista dag ledigt innan nästnästa helg. Så visst förtjänar jag lite shopping.

det är Helt Galet, jag är såååå trött på England. Det regnar Hela tiden, det har regnat oavbrutet i ungefär två veckor. Och Jag Vet att det är skitfint hemma och alla är jättebruna.

Imorgon ska vi fixa klart Allt i affären. Stort jobb, big time- lång dag!


jobb på polarn

Igår var vi ute och for i London. Dele till brodern sin och jag träffade Klara och william som är här och hälsar på.
Efter ett häng på cafe 1001 gick vi till Shorran för att hälsa på Jacobs nya lägenhet. Mamma hade svimmat! Ihopp om räddning därifrån ringde jag mannen. Inte mycket hjälp där, men efter några minuter tvingade jag med honom hem. Han var inte glad och vi pratade inte på hela vägen hem!

Idag var jag tillbaka på PO.P. Fick äntligen komma in i affären efter en himla utdragen "jobba-på-lagret-vecka". De kommer blir skitfint och snaaaart öppnar vi! Idag har vi bara fixat och hängt upp massa kläder i affären! Team Jacob&Petra fixade mammakläder och stripesen.

Lunchen idag var veckans bästa! Vi gick alla och köpte lunch och bestämde att träffas vid Themsen. Rob kom hoppandes med sin lilla lunchpåse och skulle precis sätta sej på kanten när hantaget på påsen gav vika och maten flög- neeeer mot vattnet- men hamnade precis på bryggkanten som lyckligtvis fanns under oss. Jag skrattade sååå mycket! Jag menar, vad är oddsen att en påse går sönder? just när man sätter sej ner på kanten av en flod? Ah! Skadeglädje är den enda sanna glädjen!

Shopping på sainsburys efter jobbet (jättetråkigt att läsa om, jag menar, vem bryr sej?)
Tortilla tillagades hemma. Dele börjar äntligen få snitsen på att äta brödet!

Här bjussar jag på ett par bilder från idag. Här kan ni ju se att det inte är så sent, men börjar bli bra!

image8

Jacob bakom kassan. Om någon 100% säkert kan säga om det är en flicka eller pojke på postern, meddela mej gärna!
image9


Bye bye bilen

Idag for vi över till Deles bror där jag med min fantastiska säljtalang sålde våran bil. Bör tilläggas att hon kom dit för att köpa den för £550, men lämnade £600 fattigare. Stjärna i boken till mej!

Därifrån åkte jag och träffade min käraste vän Klara som är i London och hälsar på. En bira med henne i Shoreditch innan vi for vidare till min karls uncle. Där åt vi mitt livs hetaste, starkaste mat (ärligt! det började ryka ur örona på mej). Barnen hans var överlyckliga över att se mej och började, som alla andra barn, gråta, när vi skulle fara hemåt!

Baby och jag vid bilen, ett sista farväl

image6

Klara och jag är glada över att se varandra!

image7


RSS 2.0